Rahti Caravan Ry:n 10-Vuotis Juhlakokoontuminen
Massin Maja, Ulvila 22.-24.04.2016

Klikkaa pikkukuvaa hiirellä


Rahticaravan Ry:n Riehakkaat 10-vuotisjuhlat vietettiin Ulvilassa Massin Majalla. Isäntinä hääräsivät Nisse & Aune, Kaitsu & Auli ja Dingi.
Perjantaina alueelle saavuttaessa opastuksesta ja paikoitusalueen ohjauksesta vastasi Dingi. Alue täyttyi melko nopeasti ja kaikki saapuivat hyvissä ajoin ennen illan hämärtymistä. Osa saapui kakkosvaunulla / autolla, koska kesäkausi oli jo avattu vakiopaikoilla. Esa ja Kirsi pyyhälsivät paikalle Suomessa harvinaiseksi luokitellulla vaunulla, joka on Matkaajan isoin malli ja niitä on valmistettu vain kaksi kappaletta.
Sauna lämpeni ja karaokelaitteet viritettiin oikealle kaikupohjalle ja karkelot alkoivat.
Lauantaiaamuna melkein kukonlaulun-aikaan keittiömestarit olivat loihtineet maittavan aamupalan ja Dingi herätteli väsyneitä juhlijoita kattilankansien kolistelulla.
Aamupala nautittiin ja aloitettiin juhlien valmistelu. Myös vaunujen sammutuspullot vuositarkastettiin ja saatiin opastusta sammutusvälineiden käyttöön. Tästä jälleen kiitos Presto Oy:lle.
Tottahan toki syötiin ja nautittiin maittavasta päivällisesta lisukkeineen. Porsaan oli savustanut Vuorenmaan Tilateurastamo ja lisukkeet loihtivat keittiöhenkilökunta Aune, Auli ja Lotta. Taisi miehetkin Nisse, Kaitsu ja Dingikin joutua töihin!
Iltapäivän aikana oli myös Tutinheittokisa rumpuputkeen ja tarkimmin viskasi Porrin Juha .
Lauantaina illan tuntumassa treffeillä vieraili myös "Burleski-tanssijat" Titta Malmilan johdolla. Ladyt lavalle saattoi Seppo ja kävipä siellä myös Allu kumartamassa kaunotarille. Tanssijat esittivät loistavan ohjelmistonsa ja virittivät katsojat tunnelmaan.
Perinteisesti lanttia heitettiin lähelle pulloa ja lähimmäksi vyörytti Marko ja hän sai illan juomat pullon muodossa palkinnoksi.
Sunnuntaina aamupalan jälkeen suoritettiin arpajaisten arvonta ja päävoittona ollut polkupyörä matkasi Charlottan matkaan. Ennen kotiinlähtöä iltapäivän aluksi järjestäydyttiin Yhdistyksen sääntömääräiseen kokoukseen.

Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneen nuoren jäsenemme muistoa kunnioittaaen.

Seuraavia treffejä odotellessa kiitokset järjestysvastuussa olleille mahtavista treffeistä ja paikalla olleille kiitokset osallistumisesta.
Erityskiitos Pasi Annalalle ammattimaisesta kuvauksesta, jonka tuotteena näiden treffien kuvakavalkaadi on.

Terveisin ja Aurinkoisen Kesän-toivotuksin, Hallitus ja Ylläpito.