Rahti Caravan Ry:n "Viisi vuotta perustamisesta"-Juhlat
Jyllin Leirikeskus, Honkajoki, 9.-11.9.2011

Klikkaa pikkukuvaa hiirellä


Rahti Caravan Ry:n 5-vuotisjuhlat järjestettiin Jyllin Leirikeskuksen mahtavissa tiloissa Honkajoella 9.-11.9.2011.
Osallistujia paikalla oli yli 20 vaunukuntaa ja väkimäärä lapset ja kutsuvieraat mukaanluettuna kasvoi lähes 100 henkilöön. Ohjelmassa perjantai-iltana oli saunomista, makkaranpaistoa ja tietysti karaokea tanssin kera.
Lauantaina syötiin juhlalounas, joka oli pääosin palvattua possua lisukkeineen ja salaatteineen. Kaikki jäsenkortin omaavat osallistuivat ilmaisiin juhla-arpajaisiin, jossa pääpalkintona oli Cramer-grilli, Kyykkä-peli ja T-paita. Palkinnot sujahtivat Markolle, Karille ja Matleenalle. Syksyistä mölkkykisaa ei järjestetty vaan kiertopalkinnon jakotilaisuus siirtyi ensi vuodelle.
Sensijaan halukkaat lapset kyyditettiin Hanna Kautosen hevostilalle ratsastamaan ohjaajien taluttaessa hevosia. Kyytimiehinä toimivat Ertsi ja Maarit ja matkaoppaana toimi Jaska. Myöskin aikuisia oli kiinnostuneita ratsastamisesta ja matkaan lähti tuore kihlapari Kari ja Lilli.
Iltaohjelma aloitettiin viihdetaiteilija Olli Mustaniemen johdolla ja lavalle astui Hollywood tähti Juissi Läskinen. Juttua riitti solkenaan lähes tunnin ja juhlayleisö kuunteli korva tarkkana Juissin jutustelua. Nauru raikui ja aplodit täyttivät tunnelman.
Loppuillasta laulettiin ja tanssittiin tuttuun tapaan, jutusteltiin ja naurettiin ja kaikilla oli tosi hauskaa.
Sunnuntaina syötiin aamupalaksi loput mitä possusta oli jäjellä ja tietysti puurot. Täysillä vatsoilla siivottiin paikat, purettiin sähköverkko ja iltapäivän alkutunteina karavaani suunnisti Kankaanpäähän Heseen pikalounaalle ennen kotimatkan alkua.
Juhlat onnistuivat loistavasti, hauskaa oli eikä häiritty naapureita. Uutta Isännän viiriä vaunun nokassa roikottivat Ulla, Jaska ja Tero. Odotamme innolla 10-vuotisjuhlia.